The Birch

Enjoy life at Stowford Mill, nestled within the Erme valley, living in one of our four bedroom homes. With feature panels of wood and stonework ensuring these homes blend beautifully into Stowford’s parkland, facing directly towards its huge central oak tree believed to be as old as the Mill itself.

A fine example of a large home of quality and character, built with care to offer a solid foundation for future family life. These homes capture the essence of traditional house building, with a bay window to one side of the front entrance and integrated garage to the other. Once you have stepped through the commanding entrance, you are greeted with the contemporary stylish interior finishes.

This home provides families beautiful space in which to enjoy their time together with an open plan kitchen/dining area with bi-folding doors to the rear garden, that lends itself perfectly to being the heart of the home, with an adjoining utility room for convenience. While an elegant lounge with bay window to the front provides you with somewhere perfect for relaxing.

On the first floor there are four bedrooms and a family bathroom. The two larger bedrooms each having an en-suite with shower, with a walk-in wardrobe to the master bedroom for increased convenience and luxury. A storage cupboard is also included within the hallway on this level.

All of the modern conveniences, appliances and quality fittings and finishes that you could wish for are standard, ensuring you can effortlessly enjoy your time in this substantial new Stowford home.

This home has an integrated garage accessible from the ground floor with remotely operated garage door.

GROUND FLOOR

Kitchen/Dining 6300 x 4000mm
Living Room 3300 x 5300mm

FIRST FLOOR

Master Bedroom 4400 x 4600mm
Bedroom two 3500 x 4600mm
Bedroom three 3500 x 4400mm
Bedroom four 2400 x 3200mm

Floor Plans